News

3 traditional New Year’s Eve dishes with BAKER HOUSE tartlets

Each country has its own national ideas about what should be on the New Year’s table. In Russia, the New Year cannot be imagined without champagne, tangerines and traditional snacks. Let’s tell you how to cook them in a classic way with an original serving.

Since the Soviet era, the symbol of the New Year, most housewives have a classic Olivier recipe. There is no doubt that Olivier takes the deserved first place in the rating of New Year’s dishes. We bring to your attention olivier with “Doctor” sausage in a modern presentation with BAKER HOUSE tartlets.:

You need to carefully chop the sausage, boiled potatoes, carrots, pickles, chicken eggs, add canned peas, add salt to taste and mix them in a salad bowl with mayonnaise. Fill tartlets with salad and garnish with chopped herbs.

Первые упоминания о тарталетках в нашем привычном представлении как мини-корзиночек было в начале ХХ века. Кулинары того времени представили вниманию сотни всевозможных вариантов начинок, среди них определено выделяется рецепт вкусных тарталеток с красной икрой. Тарталетки с красной икрой — бестселер праздничного стола.

Тем не менее они определённо заслуживают второго места в нашем рейтинге. Приготовить тарталетки с икрой можно буквально за три минуты, а восхитительное сочетание солёной, тающей во рту красной икры и ледяного масла не оставит равнодушным даже самого предвзятого гурмана. Заполните готовые тарталетки начинкой. При помощи маленькой ложки разложите размягченное сливочное масло по мини-корзиночкам. Сверху аккуратно распределите красную икру. Постарайтесь равномерно распределить икринки. Это придаст блюду аккуратный вид и выразительность.

Украсьте тарталетки рубленой зеленью. Но откажитесь от базилика и кинзы, эти травы дают слишком сильный аромат и способны заглушить вкус красной икры.

A good appetizer for the festive table will be julienne, which is undoubtedly liked by many. We assign it the third place in our rating of traditional dishes in BAKER HOUSE tartlets. Tartlets with mushrooms and cheese are easy to prepare, you need to chop onions and mushrooms, fry them in a frying pan. While the mushrooms are cooking, you can make a cheese mixture by grating the cheese and mixing it with garlic pre-cooked in a garlic press and mayonnaise. After that, fill the bottom layer of the tartlet with the cheese mixture, put the mushrooms on top. Olives cut into rings can be used as decoration. Cook together with BAKER HOUSE and our tartlets will not leave you indifferent.